bayern munchen fodboldtrøjer 99921

bayern fodboldtrøje 14331

.

Guardiola vil have en angriber til at erstatte Sergio Aguero, og Kane var klubbens øverste mål, før den engelske anfører lovede sin umiddelbare fremtid til Spurs.

Udover at ende som turneringens førende målscorer, hævdede Juventus-angriberen en række andre rekorder. Han scorede to gange i Portugals 3-0 sejr over Ungarn for at blive tidenes førende scorer ved EM , da han overgik Michel Platinis 11 med Frankrig, før han til sidst endte på 14 mål i alt.

Efter det viste Ronaldo ikke meget tålmodighed, da han satte tommelfingeren op og gik uden for kameraet under reporterens opfølgningsspørgsmål.

Ancelotti tog afstand fra at genforenes med Ronaldo, før den portugisiske internationale talte om sin fremtid på Instagram.

Joachim Lowes side er ikke den samme side, som de var, da de vandt VM i Brasilien tilbage i 2014 og slog berømt værterne 7-1 på vej til finalen. danmark trøjer

Kilder sagde, at City var fristet til at undersøge muligheden for at signere Ronaldo, efter at Harry Kane meddelte, at han ville blive hos Tottenham Hotspur, og at den portugisiske landskamp var ivrig efter at flytte til Etihad Stadium, før Uniteds interesse blev kendt. City, ifølge kilder, overvejede at signere Ronaldo, men besluttede, at det ikke var den rigtige pasform, især på grund af den involverede økonomi.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *